ostaa bitcoins pankkisiirrolla

Tämä on yleinen käytäntö kaikilla vastuullisilla kryptovaluutan kaupankäyntialustoilla. Binancessa on kokonaisuudessaa neljä vaihtoparia: Bitcoin, Ethereum, BNB (Binancen miten tuoda bitcoins lompakon sisään bitfinex oma kryptovaluutta) ja usdt (dollarin arvoon kiinnitetty kryptovaluutta). Price kohtaan kirjataan haluama kurssi, eli montako Bitcoinia olet valmis vaihtamaan yhtä Ethereumia vastaan. Enimmäismärä-napin avulla voit ostaa helposti maksimimärän Bitcoineja tililläsi olevilla varoilla. Maksamalla kortilla saat varat välittömästi käyttösi. Mitä tietoja tarkistamme tilaamisen yhteydessä?

Bitcoinien ostaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista! Helpoin ja yleisin näistä on Bitcoin, joka toimii vaihtoparina lähes jokaiselle kryptovaluutalle. Voit myös muuttaa vaihtoparia ylhältä esimerkiksi Ethereumiksi, valitsemalla ETH laatikon. Kohdassa Recipients iban on saajan tilinumero. Kulut ovat 7 ostosummasta. Lompakolla tarkoitetaan omaa osoitetta johon voit tallettaa varojasi. Silloin siirto tapahtuu reaaliaikaisesti. Myynti suoritetaan oston tavoin oletuksena markkinahinnalla.

Varmista, että kohdassa Account Name on sama nimi, kuin verkkopankissasi tilin omistajana. Tässä tapauksessa myyntiä ja ostoa on tapahtunut 32951.84 Bitcoinin edestä, eli kuvan hetkellä. Coinbase, jota ei kuitenkaan aloittelija henkisen oppaan lomassa käydä läpi. Se soveltuu hyvin piensijoittajalle, joka haluaa tehdä ensimmäiset Bitcoin-ostonsa. Tältä näyttä mikäli halusit suorittaa tilisiirron. 0.05 -.10 (0.001 ETH). Saat ilmoituksen sähköpostilla, kun rahat ovat siirtyneet Coinmotion-tilillesi. Bitcoineja ostaessa toimitusaika on alle 2 000 euron summilla 0-1 pankkipäivä ja yli 2 000 euron summilla 0-3 pankkipäivä. Positiivisia Coinmotion kokemuksia ovat myös kohtaamiset asiakaspalvelun kanssa.