bitcoin keskustelut

kolikon arvo nousee sitä mukaa, kun sitä arvostetaan eli jos ihmiset alkaisivat miten bitcoinin market cap työtä käyttä enemmän bitcoineja. Bitcoineja voi tosiaan ostaa nyt jo lukuisista paikoista - kuten myös vaihtaa takaisin rahaksi (päasiassa USD:ksi, mutta jotkin paikat ostavat niitä myös euroilla.). Aiheet: 8 8 Aiheet 31 Viestit Uusin viesti The Studies Show Positive Ele Kirjoittaja blueprint Näytä uusin viesti La Loka 20, 2018 11:27 pm Keskustelufoorumin ohjelmisto phpBB Forum Software phpBB Limited Kännös: phpBB Suomi (lurttinen, harritapio, Pettis). Dollareita ja euroja bitcoineiksi /wiki/Buying_bitcoins, ja tuolta paikkoja, jotka vastaanottavat bitcoineja maksuksi: /wiki/Trade. Juttu on kuitenkin kehitysvaiheessa vielä, joten lopullista iskua en anna. Eli kyllä, kyllä tuo homma ainakin nyt tuottaa enemmän kuin mitä vaikkapa 300W kuluttava tietokone nappaa sähköä). Aiheet: 18 18 Aiheet 35 Viestit, uusin viesti, deribit, kirjoittaja bitcoinkeskus.

Näytä uusin viesti, pe Loka 19, 2018 7:39. He tosin joutuvat pistämän aika paljon laskentatehoa käyttön, jotta heillä on parempi todennäköisyys ratkoa ongelma, jolloin kustannukset rahanpainamiseen saattaa olla korkeampi kuin hyöty.

Tule jakamaan kokemuksesi muiden käyttäjien kanssa! Tuolta löytä rahanvaihtajia, jotka vaihtavat. Lisä infoa ja alustavia kokeiluja. Sen jälkeen suuntasin tuollaiselle sivulle kuin: m jossa joku jakaa.05 bitcoinin arvosta bitcoineja ilmaiseksi. Tuossa on sellainen juttu joka saa minut epäilemän valuutan menestymistä: meinaan ne jotka onnistuvat ratkomaan näitä ongelmia voivat painaa rahaa.

Info, tiedotteet sivustoa ja foorumia koskien. 30 (voit muuttaa bitcoinit rahaksi useassakin paikassa mikä tarkoittaa että päivä kohden tuotto juuri nyt on vajaa 6 / päivä. Bitcoinssien luotettavuus perusttuu erittäin nerokkaaseen avoimen lähdekoodin ratkaisuun, jonka "validiuden" voi jokainen itse tarkistaa. Jotta luottaisin, niin tästä pitäisi puhua julkisuudessa enemmän, nähdä asiantuntijoiden arvioita, käyttäjien pitäisi olla vakuuttavampia ja clientin kauniinpi.