bitcoin hinta neljä vuotta sitten

käräistä taskuunsa 125 000 dollaria. Bitcoineihin alkuvuonna sijoittanut henkilö on lähes kolminkertaistanut sijoituksensa arvon. Vuoden vaihteen jälkeen bitcoinin arvo alkoi nousta kuin raketti.

Palstalla on nykyän yli 2 000 seuraajaa ja kesäkuussa mainitsimme tästä myös suomenkielisessä artikkelissa. Itseasiassa bitcoinien arvo on noussut valtavasti myös suhteessa kultaan. Tämä oli teknisestä näkökulmasta monumentaalinen tapahtuma, joka todisti Bitcoinin rahanluontimallin toimivan juuri niin kuin on alunperin suunniteltu. BitMit on Bitcoin-maailman eBay, joka löi läpi vuonna 2012. Kuuden sentin kolikon hinta oli jo noussut reiluun kolmeen dollariin. Esimerkiksi poliittisilta epävakauksilta haetaan suojaa sijoittamalla bitcoiniin.

Vuosi sitten yhden bitcoinin arvo oli vain 570 dollaria. Nousulle on useita syitä. Ennen vuotta 2011 bitcoinien arvo oli alle 1 dollarin per bitcoin.

Bitcoin on edelleen rakettimaisessa nousussa. Bitcoin Magazineja saa edelleen Barnes Noble:sta. 14.8 - Bitcoin sai tähän mennessä suurimman medianäkyvyytensä Suomessa. 14.11 - Berliinistä on tulossa maailman Bitcoin-kaupunki. Louisissa sijaitseva ravintolaruoan kuljetusketju bitcoin-talouden selitti GrubGo otti bitcoinit käyttön. Artikkelin jälkeen Berliiniin on tullut uusiakin kauppiaita, ja nykyän Graefekiezin alueella on jo 5 bitcoinit hyväksyvä kivijalkaliikettä.