bitcoin dollari arvo tänään

mitattuna Bitcoinin arvo on käynyt kirjoitushetkellä 780 eurossa. Bitcoineja välittävistä kauppapaikoista tunnetuin lienee tällä hetkellä. Vaikka psykologisesti merkittävä 1000 dollarin raja ylittyi. Suurimilla kryptovaluutoilla forex bank bergvik Bitcoinilla ja Etherillä lasku ylsi eilen 25 prosenttiin.

Bitcoinin arvo hurjassa syöksyssä Kauppalehti
Kryptovaluuttojen arvo rajussa laskussa Bitcoin tippui
Bitcoinin arvo rojahti alle 6 000 dollariin - oli
Bitcoin kurssi reaaliajassa
Bitcoin hurjassa nousukiidossa - arvo jo yli 1000 dollaria

Uutistoimisto Bloombergin mukaan bitcoinin arvo noteerattiin pahimmillaan 22 prosentin syöksyssä 880 dollarissa. Kyseessä on suurin pudotus yli kahteen vuoteen. Iltapäivällä valuutan arvo oli palautunut pälle 960 dollarin.

Goxissa vielä 300 dollarin tuntumassa ja viime viikolla arvo ylitti 800 dollaria. Bitcoin saavutti. Kryptovaluuttojen arvonaleneminen johtuu vilkkaasta myynnistä, jonka taustalla on arveltu olevan muun muassa huhut markkinoiden säntelystä. Kryptovaluutoille on ollut ominaista suuri arvonvaihtelu. Viimeisen kuukauden aikana kasvua on tapahtunut lähes 400 prosenttia.bitcoin dollari arvo tänään

Esimerkiksi Etelä-Koreassa, jossa bitcoin-kauppa on käynyt kuumana, säikähdettiin valtion aikeita kieltä kauppa kokonaan. Kryptovaluutoille on ollut ominaista suuri arvonvaihtelu. Niillä on helppo keinotella, koska niillä käytävä kauppaa ei sännellä mitenkän. Bitcoinin arvo laski tiistaina 13 prosenttia alle 6 000 dollariin, kertoo Reuters. Bitcoin on laskenut raskaasti viime kaupankäyntipäivinä, kun säsntelyn lisäntyminen ja panikoivat sijoittajat ovat vetäneet sen arvon painuksiin.