töihin suomeen kotiinkuljetus

klo 8-16. Voit rekisteröityä palvelun käyttäjäksi täyttämällä lomakkeen tästä. Lisäksi voit maksaa ostoksesi laskulla tai osamaksulla, laskutus on ulkoistettu Joustolle, Collectorille, Klarnalle ja Mashille. Kaikki asiakastiedot käsitellän luottamuksellisesti.

Vahvistusviestien lähettäminen edellyttä sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Tässä alkuun muutama nyrkkisäntö. Emme hyväksy palautusta, jos palautettavaa tuotetta ei ole kauttaaltaan suojattu pahvilla vaan palautetaan jokin sivu avoimena.

Kysy lisä kuljetus- ja kierrätyspalveluista myymälöistämme kirjaudu, nimi, kuvaus. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan tuotekuvauksen yhteydessä. Tarkasta pakkausten lukumärä ja niiden kunto ennen kuittaamista. Tämä sivusto käyttä evästeitä. Jos haluat peruuttaa tilauksesi, lähetä peruutusilmoitus sähköpostilla osoitteeseen. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetän tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Asiakas vastaa palautuskustannuksista, palautuskustannuksina veloitetaan kuitenkin itse noudettavista lähetyksistä korkeintaan 6,90 eur ja kotiin toimitetuista lähetyksistä 18,90 eur. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Rahojen palautus tai laskutuksen peruuttaminen edellyttä yhteydenottoa. Palautusosoite: Sorvaajantie 13, (Halli B) 06450 Porvoo, tuotteen postista noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Etusivu, kotiinkuljetus, kun ostat suurta ja raskasta, kuljetus voi olla melkoinen haaste. Tarjoamme myös monta hyödyllistä lisäpalvelua kuten käyttökuntoonlaiton ja huonekalukierrätyksen.