bitcoin valuuttakurssi euro

BTC voidaan kirjoittaa BTC. 1990-luvun alussa monissa Euroopan maissa vallitseva talouden ja poliittinen tilanne mahdollisti yhteisvaluutan kehittymisen. Viivakaavio perustuu m:in tietoihin.

Euro otettiin käyttön vuonna 1999. Bitcoin syntyi vuonna 2009 ja on noussut arvossa voimakkaasti viime vuosien aikana. Valuuttamuunnin.eu lataa euron kurssi monta kertaa päivässä Googlen valuutta palvelusta jotta saat niin tarkan eurokurssin kuin mahdollista. Vuonna 2013 seteleiden ulkomuoto muuttui jonkun verran, kun liikkeelle laskettiin toinen setelisarja.

Seteleiden koko on sitä suurempi, mitä arvokkaampi niiden nimellinen arvo. Bitcoin on hajautettu valuutta joka toimii ilman kolmatta osapuolta tai pankkia. Tällä hetkellä euro on käytössä seuraavissa maissa: Alankomaat, Belgia, Espanja, Irlanti, Italia, Itävalta, Kreikka, Kypros, Latvia, Liettua, Luxemburg, Malta, Portugali, Ranska, Saksa, Slovakia, Slovenia, Suomi ja Viro. Yllä olevan muunnoksen saat linkittämällä: ml, bitcoinin kurssit on haettu fosta. Bitcoineja voi käyttä maksuvälineenä netissä ja jotkut kapuat bitcoin mining käteistä ottavat myös vastaan bitcoineja. EUR muuntokerroin on 6 merkitsevä numeroa.